Kontakt

Maskinservice, reservdelsförsäljning, serviceutlämnare, skogsmaskiner och entreprenadsmaskiner i Ljusdal

Jobba hos oss

 

Ljusdals Maskinservice är en oberoende maskinservice som utför service på entreprenad-, lantbruks- och skogsmaskiner i Ljusdal med omnejd. Vi utför oftast service ute på fältet med våra mobila servicebilar, men kan även ta emot maskiner i vår verkstad vid behov.

Vi söker ständigt efter fler servicetekniker. Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss idag.

Om jobbet
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta både i vår verkstad och ute hos våra kunder. Din vardag innebär allt från service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på entreprenad-, skogs- och jordbruksmaskiner, samt andra typer av maskiner. Du kommer även att arbeta med tillverkning av egna hydraulslangar och andra tillbehör.

Om dig
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker med liknande produkter. Du bör helst ha en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, innehar B-körkort och har goda datakunskaper.

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att följa tidsramar och planer. Du förstår vikten av god service och har stor förståelse för kundens behov och situation. Du är stresstålig, kan fatta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter.

Vi söker alltid nya medarbetare och är även intresserade av praktikanter och lärlingar som kan övergå till fasta anställningar. Tveka inte, kontakta oss för att prata mer om möjligheterna hos oss.

Öppettider

  • Mån – fre: 07.00 – 16.00
  • Lunchstängt 12:00-12:45

Kontaktformulär