Tjänster

Din maskinservice i Ljusdal

Entreprenadmaskiner

En entreprenadmaskin är en maskin som används för att utföra olika typer av bygg-, anläggnings- och konstruktionsarbeten. Entreprenadmaskiner kan vara både mobila och stationära och de används för att underlätta och effektivisera arbetsprocesser inom byggbranschen.

Maskinservice av entreprenadmaskiner innebär att utföra underhåll, reparationer och kontroller för att säkerställa att maskinerna fungerar effektivt, säkert och har en lång livslängd. Detta är viktigt för att minimera driftstopp och för att upprätthålla en hög produktivitet i entreprenadprojekt. Vår maskinservice kan omfatta följande aspekter:

Regelbundet underhåll: Detta innebär att utföra rutinmässiga inspektioner och underhållsåtgärder som att smörja rörliga delar, byta olja, rengöra luftfilter och kontrollera hydraulsystemet.

Reparationer: Om en maskin går sönder eller inte fungerar som den ska, kan maskinservice innebära att diagnostisera problemet, beställa och byta ut nödvändiga delar samt åtgärda eventuella skador som uppstått.

Säkerhetskontroller: Maskinservice innefattar ofta att säkerställa att entreprenadmaskiner uppfyller gällande säkerhetskrav och -standarder. Detta kan innebära att inspektera bälten, säkerhetsutrustning och maskinens allmänna skick.

Uppdateringar och modifieringar: Ibland kan det vara nödvändigt att uppgradera eller modifiera en entreprenadmaskin för att förbättra dess prestanda, säkerhet eller för att anpassa den för nya arbetsuppgifter. Maskinservice kan innefatta att utföra dessa uppgraderingar och modifieringar.

Skötsel av elektriska och elektroniska system: Många entreprenadmaskiner har elektriska och elektroniska system som kräver underhåll och reparationer. Maskinservice kan innebära att diagnostisera och åtgärda problem med dessa system.

Förebyggande underhåll: Detta innebär att utföra åtgärder som syftar till att minimera risken för framtida problem och skador. Det kan innefatta att byta ut slitna delar, justera inställningar och kontrollera maskinens skick regelbundet.

Maskinservice av entreprenadmaskiner är avgörande för att säkerställa att maskinerna fungerar optimalt och bidrar till en effektiv och säker arbetsmiljö. Genom att investera i regelbunden maskinservice kan företag minska kostnaderna för reparationer och driftstopp samt maximera maskinernas livslängd och produktivitet.

Vi är en märkesoberoende maskinservice i Ljusdal som reparerar de flesta entreprenadmaskiner, bland annat hjullastare, grävmaskiner, bulldozer, frontlastare, traktorer, gräsklippare,  mobilkran, tornkran, betongpump, asfaltsläggare och parkmaskiner.

Med våra fyra mobila servicebilar kan vi snabbt vara på plats hos dig vid behov. Våra servicetekniker är effektiva, kunniga och förstår betydelsen av utmärkt kundservice.

Tveka inte att kontakta oss när din entreprenadmaskin i Ljusdal kräver reparationer, underhåll eller service. Vi är här för att hjälpa dig.

Skogsmaskiner

En skogsmaskin är en specialiserad maskin som används för att utföra olika uppgifter inom skogsbruket, såsom avverkning, kvistning, sortering och transport av träd och virke. Skogsmaskiner hjälper till att effektivisera och förenkla skogsarbete, samtidigt som de minskar den fysiska belastningen för skogsarbetare. Några av de vanligaste skogsmaskinerna inkluderar skördare, skotare, skogstraktorer, fällare-kvistare och flishuggar.

Det är inte ovanligt att skogsmaskiner kan sluta fungera mitt under pågående arbete i djup skog. Men oroa dig inte, vi har över 40 års erfarenhet av att utföra service och reparationer av skogsmaskiner från en rad kända märken.

Vi är stolta över att vara en serviceutlämnare för Rottne Industri, en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda högkvalitativ service och support för Rottne Industris maskiner, vilket säkerställer att de presterar optimalt och håller längre.

Med våra fyra mobila servicebilar kan vi snabbt vara på plats hos dig vid behov. Våra servicetekniker är effektiva, kunniga och förstår betydelsen av utmärkt kundservice.

Tveka inte att kontakta oss när din skogsmaskin i Ljusdal kräver reparationer, underhåll eller service. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa att dina skogsmaskiner fungerar optimalt så att du kan fortsätta ditt arbete med minimalt avbrott.

Jordbruksmaskiner

Jordbruksmaskiner är specialiserade maskiner som används inom jordbruket för att utföra olika uppgifter, såsom bearbetning av jord, sådd, skötsel och skörd av grödor. Några av de vanligaste jordbruksmaskinerna inkluderar traktorer, skördetröskor, jordfräsar, frontlastare och balpressar.

Ljusdals Maskinservice är en oberoende verkstad som samarbetar med Lantmännen och erbjuder reparationer, service, underhåll och försäljning av reservdelar och tillbehör för de flesta märken av jordbruksmaskiner. Vi har expertis inom skogsmaskiner som skördare, skotare och skördeaggregat, och kan hjälpa dig att hålla dina maskiner i toppskick.

Våra fyra mobila servicebilar gör att vi kan vara hos dig på kort varsel vid behov. Våra servicetekniker är snabba, erfarna och förstår vikten av att erbjuda god service för att säkerställa att dina jordbruksmaskiner fungerar optimalt.

När din lantbruksmaskin behöver reparation, underhåll eller service i Ljusdal, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa att dina maskiner fungerar effektivt för att främja en smidig drift av ditt jordbruk.

AC-reparation

Vi är specialister på reparation och underhåll av AC-system, ackrediterade av Swedac, och kan erbjuda service och reparationer på de flesta typer av luftkonditioneringssystem.

Med över 40 års erfarenhet i branschen har vi skaffat oss en gedigen kunskap om en mängd olika AC-system från välkända märken.

För att säkerställa att vi kan erbjuda snabb och effektiv service har vi fyra mobila servicebilar redo att rycka ut och hjälpa dig med ditt AC-system på kort varsel. Våra servicetekniker är snabba, erfarna och förstår vikten av att erbjuda en högkvalitativ service.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver reparation, underhåll eller service för ditt AC-system i Ljusdal-området. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina klimatanläggningsbehov!

Hydraulik

Står du inför problem med ditt hydrauliksystem? Vi är här för att hjälpa maskinägare när deras hydraulik inte fungerar som det ska. Med vårt breda sortiment av hydraulikkomponenter från våra leverantörer säkerställer vi att ditt hydrauliksystem är igång igen så snabbt som möjligt.

Vår verkstad och mobila servicebilar är fullt utrustade för att hantera reparationer av hydraulpumpar, hydraulmotorer och andra hydraulikrelaterade problem. Vi erbjuder även nytillverkning av reservdelar till äldre modeller.

Med stor och lång erfarenhet inom hydraulikservice på hydrauliksystem, hydraulikcylindrar och hydraulik i alla dess former, kan vi erbjuda reparationer, service och underhåll på entreprenadmaskiner, skogsmaskiner och mycket mer.

Vi har över 40 års erfarenhet av att utföra service och reparationer av hydrauliksystem från en mängd kända märken.

Med fyra mobila servicebilar står vi redo att rycka ut och hjälpa dig på kort varsel. Våra servicetekniker är snabba, erfarna och förstår vikten av att erbjuda en högkvalitativ service.

Tveka inte att kontakta oss när din maskin behöver reparation, underhåll och service av hydrauliksystem i Ljusdal-området. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina hydraulikbehov!

Reservdelar

Vi erbjuder försäljning av reservdelar till de flesta skogs-, entreprenad- och skogsmaskiner. Genom våra leverantörer och samarbetspartners har vi tillgång till ett brett sortiment av reservdelar, både för nya och äldre modeller.

Utöver det tillverkar vi även egna reservdelar på beställning och fungerar som serviceutlämnare åt Volvo/Swecon. Vi tillhandahåller begagnade reservdelar, fabriksrenoverade delar och mycket mer.

I nästan 50 år har vi hjälpt maskinägare med reservdelar, tillbehör och reservdelsförsäljning.

Tveka inte att kontakta oss när din maskin behöver reparation, underhåll och service i Ljusdal-området. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina reservdelsbehov!

För skogsmaskiner är några vanliga reservdelar skördarhuvuden, kedjor och drivhjul, hydraulikcylindrar samt filter såsom olje-, luft- och bränslefilter. När det gäller entreprenadmaskiner innefattar vanliga reservdelar grävskopor och tiltrotatorer, tänder och skär till skopor, band och bandhjul samt hydraulikpumpar och -motorer.

För jordbruksmaskiner innebär typiska reservdelar plogdelar som spetsar och skär, traktorkopplingar och kraftuttagsaxlar, olje- och bränslepumpar samt filter såsom olje-, luft- och bränslefilter.

Förutom dessa nämnda reservdelar har vi många fler tillgängliga för skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och jordbruksmaskiner. Kontakta oss idag för att få hjälp med dina reservdelar och låt oss bistå dig i att hitta rätt delar för din maskin.